top of page
uge 37 Senjas Verona Foto Kenneth Asmussen_edited.jpg

Velkommen til
Engelsk Setter klub I Danmark

Engelsk Setter klub er for alle med interesse i Den Engelske Setter. Det være sig opdræt, træning, jagt, markprøver og udstilling, eller hvis man bare ønsker sig en helt fantastisk familiehund.

 

Ved indmeldelse vil du blive en del af et 100 år gammelt fællesskab, hvor du altid vil kunne få hjælp til din hund og blive del af et unikt interessefællesskab.

Klubben ledes af en bestyrelse, inden for hvilken der er nedsat forretningsudvalg, avls- og registreringsudvalg, årbogsudvalg og PR- og sponsorudvalg m.fl.

I klubben har vi tradition for at afholde en række arrangementer i løbet af året. Det er både sociale arrangementer og decideret træning med vores hunde. Man kan følge med på hjemmesiden her, hvor og hvornår disse arrangementer finder sted.

Det er klubbens medlemmer og bestyrelsen, der står for disse arrangement. Det kan både være lokale arrangementer for klubben og arrangementer for alle de engelske stående hunde. Følg med her på hjemmesiden under aktiviteter og tilmeld dig gerne til disse arrangemeneter.

bottom of page