top of page

Fødselsdage

Erling Clausen, Holsted, 60 år

Mandag, den 11. september kan en meget markant og særdeles kendt person inden for hundesporten i Danmark fejre sin 60 års fødselsdag.

Erling Clausen blev i 1986 medlem af Engelsk Setter Klub i Danmark. Og da han kort tid efter erhvervede sig Heegårds Senja, blev det starten på en fantastisk og uforlignelig karriere inden for hundesporten. Ligeledes blev Senja navnet på hans kommende kennel, som igennem årene har fostret et utal af vindere på vores markprøver.

Erling har i alle disse år været fremme i forreste række på prøverne og opnået et hav af præmieringer samt placeringer på hundesportens store prøver såvel i Danmark som i Sverige. At nævne navne på alle disse hunde Erling har ført frem til de højeste placeringer vil her føre for vidt, men for sin dygtighed som dressør, hundefører og opdrætter nyder han enorm respekt for sine opnåede resultater i hele Norden.

Ligeledes er Erling en meget dygtig og yderst anerkendt markprøvedommer, hvilket har bevirket, at der meget ofte er bud efter ham som dommer på alle betydelige store prøver i Danmark og i Sverige. Disse egenskaber medførte derfor, at der var brug for hans ekspertise i Dommerudvalget, som han også i en periode var formand for.

Med Erlings interesse og engagement for den engelske setter var det naturligt, han blev valgt ind i bestyrelsen for Engelsk Setter Klub i Danmark, hvor han har lagt et kæmpe stykke arbejde med træningsture og afholdelse af markprøver. I dag yder Erling og Sarah stadig et meget stort og aktivt stykke arbejde med afvikling af markprøver på deres fine terræner, hvor der oftest er standkvarter hos dem privat med en særdeles god service for de deltagende hundefører på dagen. Ligeledes bestred Erling i en årrække også posten som formand for ESK, hvilket naturligvis bevirkede, at han har modtaget Engelsk Setter Klubs Hædershorn samt ESK’s Æresplaquetter i Sølv- og Guld for sin enorme og utrættelige arbejdsindsats for vores race. Det skal også her nævnes, at Erling var formand for ESK i jubilæumsåret og en af foregangsmændene for festligholdelsen af Engelsk Setter Klub i Danmarks 100-års jubilæum. Dette var et kæmpe- og meget succesfyldt-arrangement, som vil huskes i mange år fremover af klubbens medlemmer.

Erling store lidenskab og passion er stadig jagten med den stående fuglehund. Alle hans hunde er igennem tiderne altid blevet brugt til alle former for praktisk jagt. Tidligere var det agerhønsejagten, som var i højsædet med flere jagtture til Polen med hundene. I dag kombineres det med ture i fjeldet efter ryper samt jagten på snepper, der er hans hel store passion.

På vegne af Engelsk Setter Klub i Danmark ønskes du hjertelig tillykke med din 60-års fødselsdag, Erling.

Karin og Asger Stein

Lars Nielsen 60 år

Mandag d. 15./5. fylder en af de store fynske personligheder indenfor hundeverdenen 60 år.

Jeg taler selvfølgelig om Lars Nielsen.

Lars startede med at gå med hund omkring 1990. Hvis jeg husker rigtigt var din første hund en Gordon setter. Ret hurtigt skiftede du dog over til engelsk setter, men du har også i en årrække haft pointere på matriklen. Jeg vil dog påstå at du er mest kendt for at gå med engelske settere, uden at du nogensinde har vist de mindste tendenser til at være racefanatiker. Du sætter stor pris på godt hundearbejde uanset hvilken race der udfører det.

Hundemæssigt har du ført flere hunde frem til store resultater, især på derbyet, hvor du både som ejer, men også som fører for andre har opnået rigtigt flotte placeringer.

Ud over at gå med hund har du også været villig til at påtage dig organisatoriske pligter. Du har i en årrække siddet i Engelsk setter klubs bestyrelse, hvor du i en periode varetog klubbens sekretærjob, og du er stadig suppleant for bestyrelsen. Du har også siddet som formand i markprøveudvalget i en årrække, og sidst, men ikke mindst har du siddet i bestyrelsen i både Jægerklubben Hindevad samt været formand for Nordvestfyns hundesport.

Som om det ikke var nok, så er du også en yderst velrenommeret markprøvedommer. Der er nok ikke mange prøver du ikke har dømt rundt omkring i det ganske land. Altid med et positivt syn på hundene og et roligt og venligt gemyt som gerne krydrer sine kommentarer med en charmerende humor.

Jeg har også haft fornøjelsen af at gå lidt på jagt sammen med dig. Det er altid hyggeligt at komme på jagt hos dig. Man mærker at der er lagt meget tid og arbejde i at dagen skal blive vellykket. Ikke mindst dine agerhønsejagter omkring Torø Huse, i naturskønne omgivelser, har været rigtig gode oplevelser.


Kære Lars. Hjerteligt tillykke med den runde dag. Håber at vi i mange år endnu kan nyde jagten og konkurrencen med hundene sammen.


På vegne af alle fynske hundefolk samt Engelsk Setter Klub.

Anders Varming

Per Olsson fylder 85 år d. 7 april

Den 7. april 2023 kan et mangeårigt og meget værdsat æresmedlem af Engelsk Setter Klub i

Danmark fejre sin 85 års fødselsdag.

Gennem seks årtier har Per været en ivrig deltager på markprøver samt udstillinger og

gennem alle disse år har han hentet talrige resultater hjem med sine hunde. At nævne alle

disse fornemme resultater vil føre for vidt, men selv husker han sikkert bedst, da han i 1982

blev Danmarksmester med Pilehave Tex, mens kuldsøsteren Pilehave Lady blev 2. vinder.

Samme forår vandt Per i al beskedenhed Engelsk Setter Klubs forårsvinderklasse med

Østerhedens Anemone, og samtidig blev han 6. vinder med datteren Pilehave Snubbi.

Per har ikke kun som hundesportsmand og dygtig dressør gjort sig gældende, også som

opdrætter havde han en sikker fornemmelse for valg af avlsmateriale, og et utal af hundene

fra kennel Pilehave har stået øverst på sejrsskamlen gennem tiderne. Målet for Pers avl har

altid været at avle stilrene hunde med et stort overskud og jagtlyst.

Per har gjort en kæmpe indsats for udbredelsen af den engelske setter som jagt- og

sportshund, og er på baggrund af dette naturligvis tildelt ESK’s Hædershorn, Engelsk Setter

Klubs Æresplaquetter i sølv og guld samt tildelt æresmedlemsskab.

Per er aldrig gået på kompromis med hans indstilling til hundesporten, og han er aldrig mødt

med en hund han ikke mente havde en reel chance for at blive præmieret på dagen.

Hans store passion er stadig jagten, som han ivrigt dyrker med sine sønner, og nu også med

sit barnebarn. Per har altid haft en naturlig god indstilling og etik inden for jagtudøvelse, og

har altid sørget for at alt skudt vildt blev eftersøgt efter jagten.

På vegne af Engelsk Setter Klub i Danmark ønskes du hjertelig tillykke med din 85 års

fødselsdag.

De største hilsner fra Asger Stein, Erling og Sarah Clausen.

Kurt Nedergaard 70 år

Den 27. april fylder et fyrtårn og mangeårigt medlem i Engelsk Setter Klub – Kurt Nedergaard, kennel Nordvestjyden’s - 70 år.

Kurt interesse for den engelske setter startede for mange år siden, hvor han kom med daværende cykelhandler Børge O. Jensen ud og så sine første markprøver, hvor han straks blev fascineret af de engelske hunde, jagten og markprøverne. En interesse han har holdt ved lige siden.

Stammoderen i kennel Nordvestjydens blev Niholys D. Fenja, der var efter hanhunden Mästermyrs G. Mackie – den hund Kurt lige siden har betragtet og fremhævet som den mest komplette engelske setter i hans optik. Der er gennem tiderne kommet et utal af hunde fra Nordvestjyden og kendetegnende for Kurts opdræt har altid været godt fuglearbejde, stort og veldækkende søgsoplæg og naturligvis stilrene hunde. Gennem de sidste mange år har et utal af hunde fra kennel Nordvestjyden præget præmielisterne på markprøverne. Ikke mindst opdrætteren selv, der har opnået et utal af resultater med sine altid veldresserede hunde, og vundet stort set alt der kan vindes i dansk markprøvesport – dog mangler lige en 1.v på Dansk Jagthunde Derby, hvor han var tæt på i 2022 da han blev 3.v med Nordvestjydens Runa. Derbyet er dog vundet af en Nordvestjyden hund, idet Nordvestjyden’s Nia blev derbyvinder i 2019.

Ud over Niholys D. Fenja er der to hunde der står Kurts hjerte nær – DKJCH DKBRCH Nordvestjydens Nina, der var efter den franske Cow Boy Des Rives De Lestrigon, hvor Kurt fik det store kontinentale bredsøg i hundene og DKJCH DBRCH INTBRCH Nordvestjydens Ciwa der faldt efter Østkysten’s Flying Scotsman, der tilførte finder evner, stil og eksteriør. Med disse to hunde vandt han Danmarksmesterskabet i henholdsvis 1999 og 2012, og har flere gange opnået placeringer på samme mesterskab som 2. vinder. Nævnes skal også DKJCH Nordvestjyden’s Chirak, der bl.a. vandt Mesterskabsprøven ved Århus i år 2000, og som senere satte sine aftryk på nogle af nutidens bedste norske hunde via Nordvestjyden’s Z. Bassino. Kurt har altid vurderet sit avlsmateriale grundigt, og intet sker på et tilfældigt grundlag – en del af resultat succesen.

Helt naturligt er Kurt gennem tiden tildelt såvel ESKs Hædershorn, ESK sølvplakette, og ved 100 års jubilæet desuden ESKs guldplakette grundet hans store indsats for den engelske setter.

På markprøverne er Kurt kendetegnet ved sin stille og rolige optræden, veldresserede hunde der sjældent laver fejl, og som regel at finde i præmierækken til slut!

Vi, der er så heldige at nyde godt af dit venskab, vil gerne sige dig tak for mange gode træningsture, alle de gode råd, turene til og fra prøver samt jagterne, og glæder os til mange år fremover på jagt og markprøver med Nordvestjyden hundene.

Stort tillykke med de 70 år.

Hundesportsvenner på Thy, Mors og i Sabro

Elisabeth Heian fylder 70 år d. 21. marts

Tirsdag d. 21. marts fylder mangeårigt medlem af Engelsk Setter Klub 70 år. Elisabeth har i mange år stået klar, når der skulle organiseres store og små opgaver for klubben, altid klar med en hjælpende hånd. Elisabeth har stor sans for detaljen og har et godt overblik, noget som ESK har haft stor gavn af. Du er god til at tage dig af gæster fra udlandet, når vi har hovedprøve i ESK og dine sproglige evner fornægter sig ikke, når du troligt oversætter kritikker og taler, for gæster på vores prøver. Her både på engelsk og tysk. En gavmild giver til vores lotterier har dig og Peer altid været og der er ikke mange ESK folk, der ikke har servietter, glas, lys eller andet fint stående, som i har skænket.

Kære Elisabeth

På vegne af Engelsk Setter klub i Danmark ønsker vi alle sammen dig et kæmpe tillykke og håber at du får en dejlig dag.

Mvh.

Bestyrelsen

Robert Paulsen fylder 60 år 4. marts 2023

Passioneret jæger, hundefører og markprøvedommer Robert Paulsen fylder 60 år. Robert har i mange år været aktiv hundefører på jagt og ikke mindst på hundeprøver.

For Robert har det fortrukne hundevalg i mange år været Gordon setteren. For nogle år siden ville Robert prøve en anden hunderace og valget faldt på en Engelsk Setter. Han anskaffede sig Setterlandets Lui. Det viste sig at det var en rigtig fin ekvipage og de har sammen vundet mange fine præmieringer på marken.

Kære Robert

På vegne af Engelsk Setter Klub i Danmark vil vi gerne ønske dig tillykke med den runde dag og vi glæder os til at være sammen med dig i mange år videre.

Bestyrelsen i ESK

Poul Aagaard Sørensen 60 år

Poul Aagaard Sørensen 60 år

D. 31 januar 2023 fylder Poul 60 år. Poul startede egentlig sin karriere som hundesportsmand med en Bretron i linen, nemlig Loke, med hvilken han opnåede flere flotte placeringer i vinderklasse. Men Pouls jagtinteresse startede længe før de stående hunde kom ind i Pouls liv. Allerede som barn var Poul ofte med sin far på jagt, og selvom Poul mistede sin far i en alder af kun 12 år, så forsatte Poul i hans fodspor og tog jagttegn som 16 årig. Som helt ung var det andejagten der havde Pouls interesse, og manglede Poul en skydepram – ja så lavede han da bare en selv. Jagten med den stående hund blev senere en større og større del af Pouls liv som jæger, og han nåede da også lige en smut på agerhønsejagt d. 16 september, inden han blev kaldt hjem og hans første søn Michael kom til verden senere på dagen. I 1985 anskaffede Poul sin første stående hund, nemlig bretonen Balder, der senere blev afløst af tidligere nævnte Loke. Bretonerne blev senere byttet ud med engelsk setteren Senja´s Nemo med hvilken Poul havde stor succes og blandt andet i en alder af to år allerede var ført til 3 x 1. pr UK, 2. bedste han i UK på hovedprøven, hvor han også blev 4. vinder i UKK. Den opnåede allerede som unghund 2x 2. præmie i åben klasse, 1. præmie og pokalvinder i brugsklasse samt 5. vinder på Dansk Jagthunde Derby. Desværre mistede han Nemo alt for tidligt, da den i efteråret 2008 bliver påkørt under en jagt. Herefter har Poul med succes haft flere engelske settere, og kendetegnet for hans hunde har altid været at de har været særdeles velgående, hvilket også må siges om hans nuværende unghund Nordvestjydens Sejr, med hvilken han nok skal få stor succes. Poul har igennem årene været meget aktiv i den lokale jagtforenings hundeudvalg, hvor han blandt andet har været en meget respekteret hundetræner. Ofte har Poul lagt terræn til den tidligere DJ markprøve i Skive, ligesom han inden for hundesporten har markeret sig som en yderst kompetent dommer der flere gange er benyttet enten som ordførende- eller meddommer ved de helt store mesterskaber herhjemme. Poul kom ind i engelsk setterklubs bestyrelse i 2009 og har frem til 2018 besiddet poster som både webmaster og sekretær. Disse poster har Poul varetaget med største omhu og energi - han har været et kæmpe aktiv for Engelsk Setter Klubs bestyrelse, og med baggrund i blandt andet disse aktiviteter har han modtaget både ESK sølv- og guldplaquette. Den aktivitet som Poul bragte ind i bestyrelsen, er også noget at det der kendetegner Poul aller bedst, han er engageret og der er kommer stort set aldrig et nej fra Poul, hvis der spørges om hjælp. Han er en behagelig hundefører i marken og bringer god stemning til dagen, uanset hans virke som terrænleder, dommer eller hundefører. Poul er desuden et stort familiemenneske, hvor også hans prisværdige hjælpsomhed får lov at folde sig ud gennem den energi han i øjeblikket lægger i at hjælpe hans søn med nyopstartet tømmervirksomhed.

Poul ønskes et stort tillykke med fødselsdagen og vi håber at få endnu flere gode stunder og oplevelser med dig i mange år fremover.

De bedste hilsner med ønsket om en god dag.

Erling og Sarah Clausen

Gert Clausen 85 år


D. 24. januar fylder Gert Clausen 85 år. Gert er æresmedlem i Engelsk Setter Klub i Danmark, og har til sammenligning med de fleste af os, været medlem af klubben i en hel menneskealder. Gert har siden 60´erne været aktivt medlem i klubben, og det er nok de færreste der har oplevet så meget af dansk hundesport, og haft så mange hunde gennem hænderne som Gert har i forbindelse med sit virke både som hundefører i marken, en utrolig dygtig apporteringstræner og grundlægger samt tidligere indehaver af Kennel Bjerndrup, der i dag er videregivet til næste generation. Gert er et kæmpe omdrejningspunkt i Sydvestjylland, ikke kun for engelske settere, men for alle hundefører der i lokalområdet nyder godt af den apporteringstræning, der gennem de seneste knap 30 år er blevet arrangeret på Rebelsigvej hver sommer. Uanset hvornår det banker på døren hos Gert, så åbnes døren med et smil og folk er altid velkomne, uanset som det blot er en snak over en kop kaffe eller større råd angående hundetræning. Ligesom apporteringssamlingerne er blevet en stor del af Gerts liv, så lægger han også gerne terræner til markprøver for de engelske hunde. Trods dåbsattesten skriver 1938, så er Gert forsat aktiv jæger og hundeføre, hvor han så sent som i efteråret stillede hund på prøve i åben klasse, og samtidig har en unghund godt på vej. Gert har gennem hele livet vægtet jagten med den stående hund højt, og har her igennem også repræsenteret den engelske setter på bedste vis. Gert har gennem årene opnået mange fornemme resultater med hans hunde. Af de største præstationer må nævnes Hovedprøven ved Aarhus i 2000, hvor han besatte både 1. pladsen og 3. pladsen med henholdsvis Bjerndrups Silva og Nordvestjydens Anja, ligesom han senere samme år vinder Efterårsvinderklassen ved Grindsted med Anja. Ud over Gerts egne præstationer med hundene har han gennem årene også opdrættet mange hunde som har repræsenteret Kennel Bjerndrup på flotteste vis, her kan blandt andet nævnes Bjerndrup Silva, Bjerndrup Ally og Bjerndrup Blanco der har flere flotte placeringer i vinderklasse.

Gert har gennem mange år ydet en kæmpe indsats og været aktiv i den lokale jagtforening. Han har desuden gennem Danmarks Jægerforbunds hundeudvalg gjort et stort arbejde i at repræsentere de stående hunde i DJU. Gert har ligeledes været formand for Åstrup Jagtforening der den gang hørte under Dansk Jagtforening, og herigennem været primus motor for markprøver i Glejbjerg og omegn i en lang årrække. En af de største oplevelser for Gert i regi som prøveleder for prøverne i Glejbjerg må være opbakningen til afholdelse af en kvalitetsklasse med over 100 startende hunde. Gert har selvfølgelig forud for æresmedlemskabet i Engelsk Setter Klubben, modtaget både ESK hædershorn samt ESK æresplaquette i både sølv og guld.

Du ønskes hjertelig tillykke med din 85 års fødselsdag, med håbet om at der stadig venter mange gode oplevelser med hundene og jagten fremover.

Erling og Sarah Clausen

Poul B. Thomsen 80 år

Mandag d 23 januar fylder Poul 80 år. Jeg mødte Poul i 1983, vi var kollegaer på Pasilac i Kolding, blandt andet sammen med Allan Diederichsen. Poul var på dette  tidspunkt godt etableret med familien på Skovvang i Ødis. Som ung var Poul  speedwaykører hvilket flere flotte pokaler i hjemmet vidner om. Poul havde erhvervet sig jagttegn, hund samt jagtterræn I Ødis, et terræn som han stadig har og passer på bedste vis med fodring , udsætning osv. Mange oplevelser og minder med gode venner er gennem årene blevet skabt på jagterne, samt den efter følgende frokost hos Poul og Inge. Hunden var en flatcoated  retriever som flittigt blev trænet i lydighed og apportering samt stillet på flere prøver med gode resultater. Gennem venskabet med Allan som var flyttet til Ødis, lærte Poul flere Gordon setter folk at kende, hvilket førte til at Poul i 1989 fik sin første setter. Gordon setter Blackpoint Black Misti var en hund som han blandt andet vandt DGSKs ungdoms række med og senere fulgte endnu en gordon setter. Gennem jagt, træning, samt markprøver udviklede Poul et nært venskab med Henry West Jensen , hvilket gjorde at Poul arvede mange af Henrys præmier, mange af disse er blevet genudsat hvilket DGSK samt ESK har nydt godt af. Gennem de seneste ca 25 år har den engelske setter været Pouls foretrukne race, han har haft flere, og alle præmieret på mark og bænk samt bestået apporterings prøver. Apporteringstræningen har altid været vægtet højt i Pouls træning af hundene, hvilket gjorde at han satte stor pris på at møde gode venner samt apportere i klitterne hos Ingemann, en prøve han også har vundet. Poul har derfor også gennem mange år været en god og respekteret dommer når jagtforeningerne i Kolding har deres afsluttende apporteringsprøve. Poul har gennem flere år været terræn giver til mange markprøver. Det er velarrangeret som altid når Poul påtager sig noget, herunder kan nævnes at DGSK, ESK samt Dansk jagthunde derby flere gange har nydt godt af terrænerne. Mange venner husker også med glæde de årlige agerhønse tællinger ved Frørup. Man kan ikke sige Poul uden også at sige Inge, de er jo begge to meget aktive og fælles om hundene, jagten, prøverne, camping, cykel turene samt de ugentlige ture til motionscenteret -  ja stort set alt. De har også gennem årene fået en utrolig stor vennekreds indenfor hundesporten, ingen nævnt, ingen glemt, så kære Poul, vi ønsker dig et  kæmpe stort tillykke med 80 års dagen, håber du må få en fantastisk dag samt knæk og bræk fremover.

Erik Petersen fyldte d. 20. maj 70 år

Erik Petersen fyldte d. 20. maj 70 år. Erik har så vidt vides aldrig ejet en engelsk setter, men er på trods af det medlem af Engelsk Setter Klub og har igennem årene gjort et meget stort stykke arbejde for klubben. Du har en stor skrivelyst og en meget stor viden om de stående hunde i al almindelighed og ikke mindst om den engelske setter. Det er ikke for meget at kalde dig et levende leksikon om de engelsk stående hunde og er altid klar til at dele ud af din store viden.

Inden for de sidste åringer har du stået i spidsen for vores flotte jubilæumsbog i forbindelse med klubbens 100-års jubilæum og har også sammen med andre stået i spidsen for at genindføre vores årbog. Det er vi meget taknemmelige for.

Kære Erik

På vegne af hele Engelsk Setter Klub ønsker vi dig tillykke med den store dag.

De bedste hilsner

Bestyrelsen i ESK

Ingerlise Rasmussen 60 år

Torsdag d. 18./11. fylder et af ESK’s mangeårige medlemmer 60 år. Det drejer sig om Ingerlise Rasmussen

Du har igennem din mand Poul Rasmussen deltaget på prøver og udstillinger igennem en lang årrække. I har også opdrættet en lang række af engelske settere, som har klaret sig fremragende på både mark og bænk.

Du har igennem en årrække været klubbens redaktør på resultatsiden. Et arbejde du udførte med stor flid og nidkærhed. Dette resulterede i at det i en periode var den side folk benyttede, når de skulle have resultater fra denne eller hin prøve.

Du har også i en årrække fungeret som prøveleder for markprøver i det nordjyske, og i særdeleshed for prøverne på Gammel Toftegård, hvor du i samarbejde med Nold altid har lavet nogle særdeles veltilrettelagte prøver.

Du har også siden SJD’s oprettelse fungeret som prøve sekretær for SJD og markprøveudvalget. Også her yder du en uvurderlig indsats med planlægning af prøver for SJD, samarbejde og korrespondance med diverse prøveledere, samt alt administrativt arbejde omkring DM m. m. Dette store arbejde skal du have tusind tak for, og jeg håber at vi i mange år fremover kan trække på din store erfaring og arbejdsindsats.

På vegne af ESK.

Anders V.

Henning Klokker 80 år 12. september 2021

Søndag 12. september fylder Henning Klokker 80 år. 

I 1973 erhvervede han sin første engelsk setter, og har siden været et aktivt og entusiastisk medlem af vor klub. Han har opnået mange præmieringer med sine hunde, bl.a. har han vundet Hovedprøvens vinderklasse med Heiankleiva’s Rynke i 2009. Med sin yngste hund, Lammefjorden’s Baloo har Henning i år opnået 2 x 1. UK. Utallige er de markprøver på Fyn hvor han har sørget for gode terræner og været terrænleder på såvel vore som andre racers prøver. Henning er æresmedlem af Nordøstfyns Jagthundeklub som han var med til at stifte i 1974. Han er tildelt Engelsk Setter klubs hædershorn og modtog i 2015 vor æresplaquette i sølv for sit mangeårige og store arbejde for klubben. Hennings hunde er gode apportører, og bruges til alsidig jagt på vildt i Danmark, og på skovfuglejagt i Sverige og rypejagt i Norge. Henning er en alsidig jæger, og har skudt elg i Sverige og ren i Norge.  Sammen med Dorte har han mange gange stået for helstegt pattegris til vore sommerarrangementer, senest i 2020 på Fyn. 

Kære Henning, bestyrelsen i Engelsk Setter Klub i Danmark sætter stor pris på din mangeårige indsats for klubben, og ønsker dig hjerteligt tillykke med de 80 år. Vi ønsker dig mange aktive og gode år fremover med jagt og hundesport.

På vegne af bestyrelsen,
Peer V. Clausen

bottom of page