top of page

Fødselsdage

Poul Aagaard Sørensen 60 år

Poul Aagaard Sørensen 60 år

D. 31 januar 2023 fylder Poul 60 år. Poul startede egentlig sin karriere som hundesportsmand med en Bretron i linen, nemlig Loke, med hvilken han opnåede flere flotte placeringer i vinderklasse. Men Pouls jagtinteresse startede længe før de stående hunde kom ind i Pouls liv. Allerede som barn var Poul ofte med sin far på jagt, og selvom Poul mistede sin far i en alder af kun 12 år, så forsatte Poul i hans fodspor og tog jagttegn som 16 årig. Som helt ung var det andejagten der havde Pouls interesse, og manglede Poul en skydepram – ja så lavede han da bare en selv. Jagten med den stående hund blev senere en større og større del af Pouls liv som jæger, og han nåede da også lige en smut på agerhønsejagt d. 16 september, inden han blev kaldt hjem og hans første søn Michael kom til verden senere på dagen. I 1985 anskaffede Poul sin første stående hund, nemlig bretonen Balder, der senere blev afløst af tidligere nævnte Loke. Bretonerne blev senere byttet ud med engelsk setteren Senja´s Nemo med hvilken Poul havde stor succes og blandt andet i en alder af to år allerede var ført til 3 x 1. pr UK, 2. bedste han i UK på hovedprøven, hvor han også blev 4. vinder i UKK. Den opnåede allerede som unghund 2x 2. præmie i åben klasse, 1. præmie og pokalvinder i brugsklasse samt 5. vinder på Dansk Jagthunde Derby. Desværre mistede han Nemo alt for tidligt, da den i efteråret 2008 bliver påkørt under en jagt. Herefter har Poul med succes haft flere engelske settere, og kendetegnet for hans hunde har altid været at de har været særdeles velgående, hvilket også må siges om hans nuværende unghund Nordvestjydens Sejr, med hvilken han nok skal få stor succes. Poul har igennem årene været meget aktiv i den lokale jagtforenings hundeudvalg, hvor han blandt andet har været en meget respekteret hundetræner. Ofte har Poul lagt terræn til den tidligere DJ markprøve i Skive, ligesom han inden for hundesporten har markeret sig som en yderst kompetent dommer der flere gange er benyttet enten som ordførende- eller meddommer ved de helt store mesterskaber herhjemme. Poul kom ind i engelsk setterklubs bestyrelse i 2009 og har frem til 2018 besiddet poster som både webmaster og sekretær. Disse poster har Poul varetaget med største omhu og energi - han har været et kæmpe aktiv for Engelsk Setter Klubs bestyrelse, og med baggrund i blandt andet disse aktiviteter har han modtaget både ESK sølv- og guldplaquette. Den aktivitet som Poul bragte ind i bestyrelsen, er også noget at det der kendetegner Poul aller bedst, han er engageret og der er kommer stort set aldrig et nej fra Poul, hvis der spørges om hjælp. Han er en behagelig hundefører i marken og bringer god stemning til dagen, uanset hans virke som terrænleder, dommer eller hundefører. Poul er desuden et stort familiemenneske, hvor også hans prisværdige hjælpsomhed får lov at folde sig ud gennem den energi han i øjeblikket lægger i at hjælpe hans søn med nyopstartet tømmervirksomhed.

Poul ønskes et stort tillykke med fødselsdagen og vi håber at få endnu flere gode stunder og oplevelser med dig i mange år fremover.

De bedste hilsner med ønsket om en god dag.

Erling og Sarah Clausen

Gert Clausen 85 år


D. 24. januar fylder Gert Clausen 85 år. Gert er æresmedlem i Engelsk Setter Klub i Danmark, og har til sammenligning med de fleste af os, været medlem af klubben i en hel menneskealder. Gert har siden 60´erne været aktivt medlem i klubben, og det er nok de færreste der har oplevet så meget af dansk hundesport, og haft så mange hunde gennem hænderne som Gert har i forbindelse med sit virke både som hundefører i marken, en utrolig dygtig apporteringstræner og grundlægger samt tidligere indehaver af Kennel Bjerndrup, der i dag er videregivet til næste generation. Gert er et kæmpe omdrejningspunkt i Sydvestjylland, ikke kun for engelske settere, men for alle hundefører der i lokalområdet nyder godt af den apporteringstræning, der gennem de seneste knap 30 år er blevet arrangeret på Rebelsigvej hver sommer. Uanset hvornår det banker på døren hos Gert, så åbnes døren med et smil og folk er altid velkomne, uanset som det blot er en snak over en kop kaffe eller større råd angående hundetræning. Ligesom apporteringssamlingerne er blevet en stor del af Gerts liv, så lægger han også gerne terræner til markprøver for de engelske hunde. Trods dåbsattesten skriver 1938, så er Gert forsat aktiv jæger og hundeføre, hvor han så sent som i efteråret stillede hund på prøve i åben klasse, og samtidig har en unghund godt på vej. Gert har gennem hele livet vægtet jagten med den stående hund højt, og har her igennem også repræsenteret den engelske setter på bedste vis. Gert har gennem årene opnået mange fornemme resultater med hans hunde. Af de største præstationer må nævnes Hovedprøven ved Aarhus i 2000, hvor han besatte både 1. pladsen og 3. pladsen med henholdsvis Bjerndrups Silva og Nordvestjydens Anja, ligesom han senere samme år vinder Efterårsvinderklassen ved Grindsted med Anja. Ud over Gerts egne præstationer med hundene har han gennem årene også opdrættet mange hunde som har repræsenteret Kennel Bjerndrup på flotteste vis, her kan blandt andet nævnes Bjerndrup Silva, Bjerndrup Ally og Bjerndrup Blanco der har flere flotte placeringer i vinderklasse.

Gert har gennem mange år ydet en kæmpe indsats og været aktiv i den lokale jagtforening. Han har desuden gennem Danmarks Jægerforbunds hundeudvalg gjort et stort arbejde i at repræsentere de stående hunde i DJU. Gert har ligeledes været formand for Åstrup Jagtforening der den gang hørte under Dansk Jagtforening, og herigennem været primus motor for markprøver i Glejbjerg og omegn i en lang årrække. En af de største oplevelser for Gert i regi som prøveleder for prøverne i Glejbjerg må være opbakningen til afholdelse af en kvalitetsklasse med over 100 startende hunde. Gert har selvfølgelig forud for æresmedlemskabet i Engelsk Setter Klubben, modtaget både ESK hædershorn samt ESK æresplaquette i både sølv og guld.

Du ønskes hjertelig tillykke med din 85 års fødselsdag, med håbet om at der stadig venter mange gode oplevelser med hundene og jagten fremover.

Erling og Sarah Clausen

Poul B. Thomsen 80 år

Mandag d 23 januar fylder Poul 80 år. Jeg mødte Poul i 1983, vi var kollegaer på Pasilac i Kolding, blandt andet sammen med Allan Diederichsen. Poul var på dette  tidspunkt godt etableret med familien på Skovvang i Ødis. Som ung var Poul  speedwaykører hvilket flere flotte pokaler i hjemmet vidner om. Poul havde erhvervet sig jagttegn, hund samt jagtterræn I Ødis, et terræn som han stadig har og passer på bedste vis med fodring , udsætning osv. Mange oplevelser og minder med gode venner er gennem årene blevet skabt på jagterne, samt den efter følgende frokost hos Poul og Inge. Hunden var en flatcoated  retriever som flittigt blev trænet i lydighed og apportering samt stillet på flere prøver med gode resultater. Gennem venskabet med Allan som var flyttet til Ødis, lærte Poul flere Gordon setter folk at kende, hvilket førte til at Poul i 1989 fik sin første setter. Gordon setter Blackpoint Black Misti var en hund som han blandt andet vandt DGSKs ungdoms række med og senere fulgte endnu en gordon setter. Gennem jagt, træning, samt markprøver udviklede Poul et nært venskab med Henry West Jensen , hvilket gjorde at Poul arvede mange af Henrys præmier, mange af disse er blevet genudsat hvilket DGSK samt ESK har nydt godt af. Gennem de seneste ca 25 år har den engelske setter været Pouls foretrukne race, han har haft flere, og alle præmieret på mark og bænk samt bestået apporterings prøver. Apporteringstræningen har altid været vægtet højt i Pouls træning af hundene, hvilket gjorde at han satte stor pris på at møde gode venner samt apportere i klitterne hos Ingemann, en prøve han også har vundet. Poul har derfor også gennem mange år været en god og respekteret dommer når jagtforeningerne i Kolding har deres afsluttende apporteringsprøve. Poul har gennem flere år været terræn giver til mange markprøver. Det er velarrangeret som altid når Poul påtager sig noget, herunder kan nævnes at DGSK, ESK samt Dansk jagthunde derby flere gange har nydt godt af terrænerne. Mange venner husker også med glæde de årlige agerhønse tællinger ved Frørup. Man kan ikke sige Poul uden også at sige Inge, de er jo begge to meget aktive og fælles om hundene, jagten, prøverne, camping, cykel turene samt de ugentlige ture til motionscenteret -  ja stort set alt. De har også gennem årene fået en utrolig stor vennekreds indenfor hundesporten, ingen nævnt, ingen glemt, så kære Poul, vi ønsker dig et  kæmpe stort tillykke med 80 års dagen, håber du må få en fantastisk dag samt knæk og bræk fremover.

Erik Petersen fyldte d. 20. maj 70 år

Erik Petersen fyldte d. 20. maj 70 år. Erik har så vidt vides aldrig ejet en engelsk setter, men er på trods af det medlem af Engelsk Setter Klub og har igennem årene gjort et meget stort stykke arbejde for klubben. Du har en stor skrivelyst og en meget stor viden om de stående hunde i al almindelighed og ikke mindst om den engelske setter. Det er ikke for meget at kalde dig et levende leksikon om de engelsk stående hunde og er altid klar til at dele ud af din store viden.

Inden for de sidste åringer har du stået i spidsen for vores flotte jubilæumsbog i forbindelse med klubbens 100-års jubilæum og har også sammen med andre stået i spidsen for at genindføre vores årbog. Det er vi meget taknemmelige for.

Kære Erik

På vegne af hele Engelsk Setter Klub ønsker vi dig tillykke med den store dag.

De bedste hilsner

Bestyrelsen i ESK

Ingerlise Rasmussen 60 år

Torsdag d. 18./11. fylder et af ESK’s mangeårige medlemmer 60 år. Det drejer sig om Ingerlise Rasmussen

Du har igennem din mand Poul Rasmussen deltaget på prøver og udstillinger igennem en lang årrække. I har også opdrættet en lang række af engelske settere, som har klaret sig fremragende på både mark og bænk.

Du har igennem en årrække været klubbens redaktør på resultatsiden. Et arbejde du udførte med stor flid og nidkærhed. Dette resulterede i at det i en periode var den side folk benyttede, når de skulle have resultater fra denne eller hin prøve.

Du har også i en årrække fungeret som prøveleder for markprøver i det nordjyske, og i særdeleshed for prøverne på Gammel Toftegård, hvor du i samarbejde med Nold altid har lavet nogle særdeles veltilrettelagte prøver.

Du har også siden SJD’s oprettelse fungeret som prøve sekretær for SJD og markprøveudvalget. Også her yder du en uvurderlig indsats med planlægning af prøver for SJD, samarbejde og korrespondance med diverse prøveledere, samt alt administrativt arbejde omkring DM m. m. Dette store arbejde skal du have tusind tak for, og jeg håber at vi i mange år fremover kan trække på din store erfaring og arbejdsindsats.

På vegne af ESK.

Anders V.

Henning Klokker 80 år 12. september 2021

Søndag 12. september fylder Henning Klokker 80 år. 

I 1973 erhvervede han sin første engelsk setter, og har siden været et aktivt og entusiastisk medlem af vor klub. Han har opnået mange præmieringer med sine hunde, bl.a. har han vundet Hovedprøvens vinderklasse med Heiankleiva’s Rynke i 2009. Med sin yngste hund, Lammefjorden’s Baloo har Henning i år opnået 2 x 1. UK. Utallige er de markprøver på Fyn hvor han har sørget for gode terræner og været terrænleder på såvel vore som andre racers prøver. Henning er æresmedlem af Nordøstfyns Jagthundeklub som han var med til at stifte i 1974. Han er tildelt Engelsk Setter klubs hædershorn og modtog i 2015 vor æresplaquette i sølv for sit mangeårige og store arbejde for klubben. Hennings hunde er gode apportører, og bruges til alsidig jagt på vildt i Danmark, og på skovfuglejagt i Sverige og rypejagt i Norge. Henning er en alsidig jæger, og har skudt elg i Sverige og ren i Norge.  Sammen med Dorte har han mange gange stået for helstegt pattegris til vore sommerarrangementer, senest i 2020 på Fyn. 

Kære Henning, bestyrelsen i Engelsk Setter Klub i Danmark sætter stor pris på din mangeårige indsats for klubben, og ønsker dig hjerteligt tillykke med de 80 år. Vi ønsker dig mange aktive og gode år fremover med jagt og hundesport.

På vegne af bestyrelsen,
Peer V. Clausen

Margrethe Clausen 70 år 3. september 2021

Vort mangeårige medlem Margrethe Clausen fyldte 70 år 3. september, og blev fejret med familie og venner weekenden før. Margrethe har igennem rigtig mange år været et trofast og aktivt medlem af vor klub, og har sammen med Martin været ansvarlig arrangør af adskillige af klubbens hovedprøver i det sydjyske, hvor alt har været tilrettelagt på bedste vis.


I Kennel Maclau har hun og Martin sørget for opdræt af mange kuld ES som har været gode repræsentanter for vor race på såvel mark som bænk. Margrethe er også en gavmild bidragsyder til klubben, og vi sætter stor pris på alt hun gør for klubben og medlemmerne. 


Kære Margrethe, Engelsk Setter Klub i Danmark ønsker dig hjertelig tillykke med fødselsdagen, og vi ønsker dig mange gode og aktive år fremover.


På vegne af bestyrelsen
Peer V. Clausen

Sven Aage Vad 50 år

11. juli fylder Sven Aage 50 år. Sven Aage har været et markant medlem af vor klub siden 1996 da han fik sin første Engelsk Setter, Heiankleiva’s Nicki. Som helt ny hundefører havde han hende med på anden dag på Dansk Jagthunde Derby! Han var allerede da en erfaren og passioneret jæger, og han fik hurtigt sansen for markprøver og konkurrencer med den engelske setter. Gennem årene har han opnået stor succes med sine mange settere. Bl.a. vandt han klubbens hovedprøve i 2004 med Senja’s Gaio, han førte Bjerndrup’s Ally til vinder af DKK’s Mesterskabsprøve i 2007, og DKJCH Bjerndrup’s Bojana blev 2. Vinder på Dansk Jagthunde Derby 2011 og Dansk Jagtchampion knapt 2 ½ år gammel. Med Bojana opnåede Sven Aage mange placeringer i Vinderklasse og på DM, og med hendes hvalp DKCH Bjerndrup’s Neagu fortsætter han at placere sig på de store prøver. Hans nye håb for fremtiden er en hvalp af i år efter Neagu’s kuldsøster.

I tillæg til at være aktiv deltager på markprøver er Sven Aage en højt respekteret og meget anerkendt markprøvedommer som gennem mange år har dømt vore mest fornemme prøver på bedste vis. Han er er en dygtig formand for Dommerudvalget, samt medlem af Derbyudvalget, han er også medlem af Engelsk Setter Klub’s bestyrelse. I tillæg er han aktiv i bestyrelsen for Vejrup Skydebane, og instruktør i Vejrup Jagtforening. Sven Aage er desuden en festlig toastmaster med højt humør ved klubbens arrangementer. Sven Aage bliver også flittigt benyttet som prøve- og terræn leder hvor alt afvikles til alles tilfredshed.

Engelsk Setter Klub i Danmark ønsker dig hjertelig tillykke med dine 50 år. Vi ønsker dig alt godt for fremtiden, og håber at vi i mange år vil kunne glæde os over dine dygtige settere og dine retfærdige bedømmelser af vore hunde.


På vegne af bestyrelsen

Peer Vinding Clausen

Anders Varming 60 år

Lørdag den 3. april fylder en af de markante skikkelser i den fynske hundesport 60 år. Ja selvfølgelig ikke kun i den fynske men vel nok i hele den danske hundesport for stående engelske racer. Anders er aktiv i marken og har været det gennem de sidste mange år. Først i halvfemserne havde Anders, Kogtveds Mistral. Mistral blev placeret på vinderklasse, blev præmieret på udstillinger og så blev han, som var og stadig er vigtigt for Anders, brugt til jagt. Der har været en del hunde gennem årene. Midtfyns Roy, Midtfyns Zaco alle eminente jagthunde. Her på det seneste har det været Lammefjordens Monty, der har arbejdet for fødselaren. Monty er højt præmieret på bænk. Monty har holdvis vundet den fynske racedyst flere gange, men også blevet den bedste apportør af alle racerne på Fyn. Deltaget i vinderklasser og igen en uovertruffen jagthund. Mon ikke der snart kommer en ny engelsk setter hvalp til Midtfyn, det glæder vi os alle til.

Hvis vi skulle vælge alle Anders’ tillidshverv for jagt og hundesport, blev vi nok aldrig færdig, listen er uendelig. De sidste 20 år ca. Har Anders fungeret som velanskreven markprøvedommer. Han har dømt alt hvad der er at dømme herhjemme. DM, Derby og utallige vinderklasser. Også i forbindelse med udstillingen for SJD nu i Vissenbjerg, har Anders været med i rigtig mange år og er nu formand for komiteen. Her er vi glade for at trække på hans store erfaring med arrangementet. Han har også været et skattet medlem af bestyrelsen for vores lokalforening Jægerklubben Hindevad. For år tilbage, da der blev afholdt store brugsprøver var han også en del af den fynske brugsprøve. Sammen med Erik Danielsen var han med til at arrangere denne store prøve. Træningsture med de engelske hunde på Fyn er Anders også arrangør af, Og han og hans kone Kristvør er utrolig gæstfrie og åbner deres hjem bagefter til frokost m.m.

Til sidst men ikke mindst har han gennem mange år af et par omgange været medlem af bestyrelsen for Engelsk Setter Klub i Danmark.

Her fra os fynboer skal lyde et stort tillykke på dagen. Og vi ønsker dig alt det bedste fremover.

Marrit og Søren

Finn Møller Jørgensen 80 år d. 6./2. 2021

Lørdag d. 6./2. fylder et af ESK’s mangeårige og særdeles markante medlemmer 80 år. Det drejer sig om Finn Møller Jørgensen.


At skulle skrive om dig Finn kræver at man holder tungen lige i munden, for du har været involveret i rigtig mange ting, både for ESK, men også organisatorisk, især i DKK.

Du blev valgt ind i ESK’s bestyrelse i 1996, hvor du sad frem til 2009.

I den periode varetog du kassererjobbet i to omgange afløst af en periode som klubbens sekretær. Du var også i en periode klubbens næstformand

Du var i en lang årrække klubbens ansvarlige for arbejdet med årbogen. Et arbejde som du varetog med stor flid og entusiasme.


Du er også forfatter. I 1993 i forbindelse med ESK’s 75 års jubilæum udgav du bogen Den Engelske Setter. En særdeles læseværdig skildring af racen og markante skikkelser gennem tiden.

For dette store arbejde har du modtaget ESK’s æresplaquette i både sølv og guld og i 2012 blev du udnævnt til æresmedlem af ESK. Større udmærkelse kan man ikke få i ESK.

I år 2000 indtrådte du i DKK’s bestyrelse som repræsentant for de stående jagthunde. Her sad du frem til 2012.


I den tid du sad i DKK’s bestyrelse, satte du også her massive fodspor efter dig. Blandt andet gjorde du et stort arbejde med at promovere DKK’s brugsprøver, som i din periode voksede sig meget store.

Du var også tovholder for afholdelse af VM i Danmark i 2005. Et arrangement som gik over en hel uge, med både vinderklasser,Hubertusprøver samt selvfølgelig VM for henholdsvis kontinentale og engelske racer.


Du er for dit store arbejde i DKK udnævnt til æresmedlem af Dansk Kennel Klub.

Ud over alt det har du jo også i en lang årrække fungeret som en særdeles kompetent og vellidt markprøvedommer. Altid med et positivt syn (tilgive hvad tilgives kan) på de hunde du skulle bedømme.


Du har også haft din egen kennel, nemlig Kennel Stena. Herfra er der gennem tiden kommet adskillige hunde som har gjort det fremragende både på mark og bænk, for dig, men også for andre.

Jeg skal blot nævne nogle få som det er svært at komme udenom. Der var Stena B. Julius og Stena B. Julie som begge var smukke og velgående hunde. En i særklasse var nok Stena L. Hambus. En hanhund som i en årrække var særdeles toneangivende på diverse vinderklasser.

Du har dog også haft hunde fra andre opdrættere som du har fremført med succes. Jeg skal her nævne Godthåbslunds Bessie, som blev jagtchampion.


Kære Finn. Som man kan se ud af det foranstående, har du været en særdeles aktiv og vellidt repræsentant for de stående jagthunde generelt og for den engelske setter i særdeleshed.

Hjerteligt tillykke med din runde dag. Vi håber at vi stadig må møde dig som deltager eller tilskuer til vores fremtidige arrangementer.


De bedste ønsker for dagen

Engelsk Setter Klub I Danmark.

Finn Møller Jørgensen 80 år

Den 6. februar 2021 fylder en af de mest markante personer indenfor de stående jagthunde – Finn Møller Jørgensen – 80 år.


Finn startede sin markprøvekarriere med en irsk setter i en tid, hvor man titulerede dommeren med ”De” og kommentarer til den modtagne kritik var aldeles utænkelige. Ret hurtigt skiftede Finn til engelsk setter, som siden har været hans foretrukne jagthund og race. Der er kommet rigtig mange flotte og velgående hunde fra Kennel Stena op gennem firserne og halvfemserne. I første kuld var der både derbyvinder og flere champions, hvor eksempelvis hans egen Stena B. Julie opnåede titlen DKCH og havde flere VK-placeringer. Fra ”L” kuldet, hvor der ligeledes var champions og mange VK-placeringer huskes især den navnkundige Stena L. Hambus der gennem en årrække var med helt fremme. Fra samme kuld opnåede Finn mange flotte resultater med hans egen Stena L. Sally, der var en fantastisk ganger.  Den hund Finn nok har sat mest pris på var Godthåblunds Bessie, der ikke var af egen avl. Finn kan stadig mindes hendes fortræffelige søgsegenskaber, effektiviteten og det kontante og præcise fuglearbejde, når snakken går om hund.


Gennem en lang årrække fungerede Finn som markprøvedommer, hvor han naturligvis har dømt alle de vigtigste prøver. Finn havde altid det positive element for øje, og kunne han se emnet, var det ikke de små detaljer der vægtede i hans bedømmelse. Ud over fart, søg og stil skulle der være et præcist og kontant fuglearbejde. Hans rolige og vellidte facon hjalp ham gennem mange situationer, hvor hundene havde forbrudt sig og videre deltagelse ikke var muligt.


På det organisatoriske plan har Finn gennem de seneste 35 - 40 år sat sine umiskendelige store og positive aftryk. Der er kun ganske få, der som ham, har ydet en indsats af samme kaliber i arbejdet for den stående jagthund. I begyndelsen af firserne startede Finn således en omlægning af ESKs årbog, der i de efterfølgende år blev moderniseret, og via ibrugtagning af de nyeste IT-hjælpemidler også væsentligt billigere at producere. Han deltog i samme periode i forskelligt udvalgsarbejde, og blev i 1996 valgt ind i ESKs bestyrelse, hvor han overtog kassererposten. Her sad han indtil 2009, og er efterfølgende udnævnt til æresmedlem for sin store indsats for klubben og den engelske setter.

Et af de største aftryk var arbejdet i DKK’s bestyrelse, hvor han sad i perioden fra 2000 og til 2012. I denne periode havde han ligeledes sæde i DJU, og begge steder lavede Finn et særdeles stort stykke arbejde. Altid forberedt til mindste detalje og fokus på en positiv løsning af diverse problemsager undervejs. Et af de helt store aftryk har været Brugsprøverne, som Finn fik aktiveret, og som efterfølgende er blevet en af de mest besøgte prøveformer for de stående jagthunde. I 2005 stod han også for VM omkring Herning, der ligeledes blev en af de helt store succeser, og med besøg af HKH Prins Henrik. For sit store arbejde er Finn udnævnt til æresmedlem i DKK.


Jeg har i mange år haft fornøjelsen af at gå på jagt med Finn. Gennem mange år var det naturligvis fuglejagten med den engelske setter der var i højsædet. De senere år har Finn fattet kærlighed for riffeljagten, som han bl.a. nyder på Nørreris, samt den årlige bukkepremiere i Sverige.


Vi, der i en lang årrække har nydt godt af dit jagtselskab og venskab, vil gerne ønske dig et stort tillykke med de 80 år, og ønske dig god vind fremover.


På vegne af en kreds af hundesportsfolk

Ole Dahl Madsen

Mette Kühl fylder 70 år d. 8.10.20

Mette Kühl fylder 70 år d. 8.9.20

 

Mangeårigt medlem af Engelsk Setter Klub i Danmark fylder i dag 70 år. Mette har i mange år opdrættet Engelske settere igennem hendes egen Kennel Klintholm.

Mette er et meget aktivt medlem i klubben og er at møde på de fleste arrangementer klubben afholder. Det er altid med stor entusiasme og beredvillighed du møder op og du hjælper altid til med de praktiske gøremål, men også med gode råd og fif ved udstillinger og andre prøver.

Du har et lyst sind og et smittende humør. Du udstråler nærvær og overskud og det kan mærkes, når man er sammen med dig og ikke mindst når man som nyt medlem skal finde sin vej ind i klubben.

 

Kære Mette

Du ønskes et kæmpe tillykke med den runde dag og vi glæder os til at være sammen med dig i mange år frem!

 

De bedste hilsner fra

Bestyrelsen i Engelsk Setter Klub

bottom of page