• Engelsk Setter Klub

Julehilsen til alle i Engelsk Setter Klub i Danmark


2021 er snart 2022 og et nyt år oprinder. Ser vi tilbage har 2021 været et spændende år, hvor vi sammen har valgt at genindføre gamle traditioner, som familieweekend og vores årbog og hvor vi endnu en gang har fået slået fast, at sammenhold og fælleskab er 2 meget vigtige elementer i vores over 100-årige gamle klub.

Det er med stolthed, at vi kan berette om et forår med dressur og apporteringstræning for vores hunde. Hvor Corona, har haft et greb i os, men hvor vi alligevel har holdt fanen højt og arrangeret det, så det kunne lade sig gøre. Marktræninger, hvor vores hunde er blevet udfordret og har fået fugle i næsen. Her skal vi huske alle vores nye hundeførere, som giver sig i kast med en Engelsk Setter.

En kæmpe tak til alle frivillige, som gør det muligt at vi kan være sammen om vores fælles passion.

På både udstillinger og markprøver har vi haft et fantastisk år, hvor der er opnået flotte resultater hele vejen rundt.

Avlsmæssigt er vi oppe på 100 hvalpe, et rigtigt flot resultat.


Fremadrettet venter mange gode arrangementer og en hovedprøve, som vi forhåbentligt kan gennemføre i vanlig stil, med dertilhørende festmiddag med bal, lotteri, socialt samvær og spænding i marken.


De bedste jule og nytårshilsner

Bestyrelsen i Engelsk Setter Klub i Danmark

Seneste blogindlæg

Se alle

Kære medlem! Bestyrelsen ønsker Godt Nytår, og håber at du/I fortsat vil være medlem af klubben. Opkrævning af kontingent sendes pr. mail for at spare omkostninger til porto og girokort. Vi opfordrer

Engelsk Setter Klub I Danmark Indkalder til Generalforsamling på Vildbjerg Sports og kulturcenter Sports Alle 6, 7480 Vildbjerg fredag d. 1. april 2022 kl. 20.00 Dagsorden for den ordinære generalfors