• Engelsk Setter Klub

Engelsk Setter Klub mod år 2030

Meget har ændret sig på jagtfronten de sidste 60 år. Landskabet har ændret sig markant. Jagtformerne har ændret sig – kun få går på jagt. Derfor har jægernes valg af jagthund også ændret sig. Der er ikke ret mange, der længere oplever at skyde en agerhøne for en engelsk setter.

Det kan man selvfølgelig lukke øjnene for og ganske langsomt ”dø”, men man kan også forsøge at tilpasse sig og justere mål og midler, så man fortsat er en del af jagtudøvelsen i Danmark og en engelsk setter et godt valg som jagtkammerat og familiemedlem.


På den nyligt afholdte generalforsamling bad bestyrelsen om at få nedsat en lille arbejdsgruppe, som skal komme med gode ideer til, hvordan klubben skal/kan udvikle sig i fremtiden.

Arbejdsgruppen er nu nedsat, og den kom til at bestå af:

Flemming Østergaard, Irisvej 31, 7490 Aulum. Tlf. 24 82 10 93.

Hanne Theilgaard, Brorfeldevej 9, 4350 Ugerløse. Tlf. 53 88 01 42.

Tue Winther Iversen, Gl. Viborgvej 382, 8920 Randers NV. Tlf. 23 86 80 86.


For at hjælpe gruppen inviteres alle medlemmer til at komme med ideer og input, og det kan være om alt fra aktiviteter, medlemstilbud, prøver, udstillinger, skaffe og fastholde nye medlemmer, avl, PR, information og meget andet. Intet er for stort, og intet er for småt.

Så har du en god idé eller et forslag, så send det til undertegnede på mail@storaaens.dk.

På forhånd tak for hjælpen.

På gruppens vegne.

Flemming Østergaard

Seneste blogindlæg

Se alle

Alle dem som IKKE har modtaget Jagthunden skal sende mig en mail til Kasserer Peer Vinding Clausen på pvc@vindingetco.dk med fulde navn og adresse. Mailen vil blive videresendt til redaktøren Annemet